top of page

Het 'GROTE gesprekkenboek' is nu te koop !

In 2010 verscheen Het GROTE Gesprekkenboek, waaraan ik als co-auteur een bijdrage heb mogen leveren) Dit boek is een standaardwerk dat menig leidinggevende en HR-professional gebruikt in de voorbereiding op welk gesprek dan ook.

Maar in vijf jaar is er veel veranderd en het was tijd voor een herziening. Communicatie zal nog belangrijker worden en dat was de voor Jacco van den Berg (Ven den Berg Training en Advies) en Mecheline Klijs (Dikker | Klijs organisatieadviseurs) reden om Het GROTE Gesprekkenboek aan te passen aan de nieuwe eisen die gesteld worden aan de communicatie in organisaties.

Vijf jaar na haar geboorte is Het GROTE Gesprekkenboek volledig geactualiseerd.

De tijd staat niet stil en ontwikkelingen gaan verder.

Met de volledige herziene tweede druk van Het GROTE Gesprekkenboek willen de auteurs en co-auteurs hier blijvend een bijdrage aan leveren.

Ook aan het geactualiseerde standaardwerk heb ik (nu vanuit mijn eigen bureau De Groen Manegementdevelopment, training en coaching) een nog uitgebreidere bijdrage mogen leveren. Het GROTE Gesprekkenboek is uitgegeven door Vakmedianet - Alphen a/d Rijn.

De uitgave, die een MUST is voor iedere leidinggevende of HR-professional in Nederland en Vlaanderen, is te koop bij de betere boekhandel en via BOL.COM.

ISBN 978 94 62 15374 5 NUR 807


bottom of page